Loading
NET ARCHITECTURE

Неколку чекори до професионална веб страница!

Се’ за да вашиот бизнис биде онлајн!


Дали веќе имате веб страница

Да

Не

Дали барате редизајн на вашата веб страница?

Да

Не

Дали барате хостинг на вашата веб страница?

Да

Не

Дали барате SEO и/или социјален маркетинг на вашата веб страница?

Да

Не

Дали барате софтверски решенија на вашата веб страница?

Да

Не

Дали барате хостинг?

Да

Не

Дали барате SEO и социјален маркетинг?

Да

Не

Дали барате дополнителни софтверски решенија?

Да

Не

Каков вид на веб страница сакате?

Статична

од 79€

Интерактивна

од 180€

Спец. функции

од 280€

Повеќе информации за карактеристиките на веб страните прочитајте на следниов ЛИНК

Лични Информации

I'm not a robotЛични Информации


I'm not a robot
Градиме без граници

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектураза да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања.
Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.


Изработка на веб страни

Мали и средни компании, ординации, салони, агенции
 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Неограничен број категории/страни;
 • Front-end and Back-end
 • Безбедна е-маил комуникација;
 • Повеќе јазични верзии
 • Интеграција со социјалните мрежи;
 • 12 месеци бесплато одржување-гаранција
 • И други перфоманси на ваше барање
Големи компании, корпорации, медиуми, институции
 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Неограничен број категории/страни;
 • Front-end and Back-end
 • Административен панел за ажурирање на содржини на веб страната;
 • Упатство (обука)за самостојно ажурирање на веб страната;
 • Безбедна е-маил комуникација;
 • Повеќе јазични верзии
 • Интеграција со социјалните мрежи;
 • 12 месеци бесплато одржување-гаранција
 • И други перфоманси на ваше барање
Онлајн продавници, банки, онлјан бизниси
 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Неограничен број категории/страни;
 • Front-end and Back-end
 • Административен панел за ажурирање на содржини на веб страната;
 • Упатство (обука)за самостојно ажурирање на веб страната;
 • Безбедна е-маил комуникација;
 • Повеќе јазични верзии
 • Online Shop;
 • Online pay;
 • Интеграција со социјалните мрежи;
 • 12 месеци бесплато одржување-гаранција
 • И други перфоманси на ваше барање

ВЕБ ХОСТИНГ

Хостинг на еден од најбезбедните сервери во светот

ПОВЕЌЕ
ЛИЧЕН СЕРВЕР
 • 1 веб страна
 • 50 GB ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • Неограничен BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • 299 ден. месечно
 • 2999 ден. годишно
БИЗНИС L
 • 1 веб страна
 • 500 GB ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • Неограничен BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • 399 ден. месечно
 • 3999 ден. годишно
БИЗНИС XL
 • 2 веб страни
 • Неограничен ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • Неограничен BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • 599 ден. месечно
 • 5999 ден. годишно
БИЗНИС XXL
 • 4 веб страни
 • Неограничен ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • Неограничен BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • 999 ден. месечно
 • 9999 ден. годишно

Бидете професионални преку професионално користење Е-маил со доменот на вашата фирма/организација!

Електронската комуникација е најчеста веќе во деловниот свет. Токму затоа вашиот E-Mail треба да биде безбеден и да не биде спамиран да биде со домен на вашата фирма а не да користите E-Mail сервиси кои се користат за приватна комуникација.

А и со секоја комуникација со професионален E-Mail со домен на вашата фирма, вие правите реклама на вашиот бизнис.

Нет Архитектура ви нуди три пакети сите од нив содржат;
 • Поддршка;
 • Гаранција за 99,9% достапност;
 • Сигурност на податоците;
 • Спап филтер;
 • Поврзување со Outlook, iPhone, Android и Windows мобилни телефони
Основен пакет
 • POP/IMAP/Webmail
 • 1 GB email простор
 • 1 GB простор за податоци
 • Заштита од спам
 • Неограничен број на емаил корисници
 • Се во еден емаил акаунт
 • Поддршка за мобилен
 • 9.99€ / 599 ден, месечно
 • Други карактеристики на барање
Напреден Пакет
 • SSL лиценца за Webmail
 • SSL за Email Storage
 • POP/IMAP/Webmail
 • 20 GB email простор
 • 20 GB простор за податоци
 • Заштита од спам
 • Неограничен број на емаил корисници
 • Се во еден емаил акаунт
 • Поддршка за мобилен
 • 19.99€ / 1199 ден, месечно
 • Други карактеристики на барање
Премиум
 • SSL лиценца за Webmail
 • SSL за Email Storage
 • Exchange email
 • POP/IMAP/Webmail
 • 50 GB email простор
 • 50 GB простор за податоци
 • Заштита од спам
 • Неограничен број на емаил корисници
 • Се во еден емаил акаунт
 • Поддршка за мобилен
 • 29.99€ / 1799 ден, месечно
 • Други карактеристики на барање
Основен Напреден Премиум
SSL ЛИЦЕНЦА ЗА WEBMAIL -
SSL ЗА EMAIL STORAGE -
EXCHANGE EMAIL - -
POP/IMAP/WEBMAIL
ЗАШТИТА ОД СПАМ
НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ЕМАИЛ КОРИСНИЦИ
ПОДДРШКА ЗА МОБИЛЕН

ПОРТФОЛИО

Дел од изработените проекти

img01
Фонд на холокаустот на евреите од Македонија

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Промедика Офталмологија Др. Наум Трпеноски

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Rossetti

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Санитарија

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Банер

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Банер

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Банер

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе
img01
Банер

Веб Дизајн и развој на страна

види повеќе

Net Architecture / Дел од нашиот тим

Mitko Jovanov

Founder

Leonid Argirovski

Back-end .NET developer , server administrator

Elena Pavlovska

Main editor, online language classes professorKOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

+389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map
Navbar
LightDark
Choose a color