Хостирање веб страна на стабилен и безбеден сервер

Хостинг на еден од најбезбедните сервери во светот

Прочитај повеќе
slider image

Инвестиравме во најновите технологии на светско ниво за хостирање. Тоа подразбира дека на серверот имаме применето максимални заштитни мерки за безбедност на веб страните, податоците, е-маил комуникацијата, платежни трансакции, резервација на услуги, онлајн продажба на услуги и продукти итн.

Вашата ИТ инфраструктура ќе биде заштитена со последните технолошки иновации кои ги применуваат ИТ компаниите за кои е број еден приоритет заштитата на ИТ инфраструктурата. За нашиот сервер за администрација е одговорен врвен ИТ инженер.

За вашата веб страна на нашиот сервер добивате:

➣ 24/7 - безбедносен мониторинг
➣ DDoS – Заштита на податоци
➣ Неограничен bandwith
➣ Неограничена меморија
➣ Backup на секои 3 часа
➣ RAM: 32 GB
➣ Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2650 v2 @ 2.60GHz 2.60GHz (32 processors)
➣ Platforma Windows® Server 2016 R2


Службен Е-маил: Microsoft Exchange Server-Каракатеристики и правила за користење:

➣ Поддршка за користење на POP3, IMAP, SMTP и EAS, outlook;
➣ Доколку имате потреба од дополнителни параметри за поднесување на емаил-от ве молиме да не известите, за да ги воведиме согласно безбедносните политики на технологиите кои се имплементирани;

Избор на сервер пакети

ЛИЧЕН СЕРВЕР
 • WINDOWS/LINUX
 • 1 GB ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • ПРОЦЕСОР IntelCore-i7-4770
 • 40 GB BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • Првата година нула евра
 • Потоа:
 • 1,6€ / 98 ден. месечно
 • 20€ / 1230 ден. годишно
 • Секогаш нула денари – ВИДИ
БИЗНИС L
 • WINDOWS/LINUX
 • 5 GB ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • ПРОЦЕСОР IntelCore-i7-4770
 • 300 GB BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • Првата година нула евра
 • Потоа:
 • 3€ / 185 ден, месечно
 • 36€ / 2214 ден. годишно
 • Секогаш нула евра – ВИДИ
БИЗНИС XL
 • WINDOWS/LINUX
 • 25 GB ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • ПРОЦЕСОР IntelCore-i7-4770
 • 500 GB BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • Првата година нула евра
 • Потоа:
 • 3,5€ / 215 ден. месечно
 • 42€ / 2583 ден. годишно
 • Секогаш нула денари – ВИДИ
БИЗНИС XXL
 • WINDOWS/LINUX
 • 50 GB ХОСТИНГ ПРОСТОР
 • ПРОЦЕСОР IntelCore-i7-4770
 • 1 TB BANDWIDTH
 • Безбедност на податоците(SSL)
 • FTP пристап
 • Првата година нула евра
 • Потоа:
 • 3,9€ / 240 ден. месечно
 • 47€ / 2891 ден. годишно
 • Секогаш нула денари – ВИДИ
Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map