Бизнис XXL

hosting-server
Веб хостинг простор
Неограничен
Датабаза
MSSQL
Месечен сообраќај
Неограничен
Домени
4 домени
Поддомени
Неограничен број број под-домени
FTP
Неограничен број на FTP-пристапи
Бекап
Бекап на 24 часа
Безбедност
Безбедност на податоците (SSL)
Подршка
Бесплатна подршка
ден 998,76 / 16,24 € / Месечно

ден 9.998,67 / 162,58 €

Нарачај

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map