Бизнис XL

hosting-server
Процесор
IntelCore-i7-4770incl. Hyper-Threading-Technology
Веб хостинг простор
10 GB
Меморија
32 GB
Датабаза
MySQL - 5GB
Месечен сообраќај
600 GB
Домени
Неограничен број домени
Поддомени
Неограничен број број под-домени
IP
1 IPv4
FTP
background: #fff; Неограничен број на FTP-пристапи
Бекап
Бекап на 24 часа
Безбедност
Безбедност на податоците (SSL)
Подршка
Бесплатна подршка
ден 215,25 / 3,50 € / Месечно

ден 2.583,00 / 42,00 €

Нарачај

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map