Личен сервер

hosting-server
Веб хостинг простор
50 GB
Датабаза
MSSQL
Месечен сообраќај
Неограничен
Домени
1 домен
Поддомени
Неограничен број број под-домени
FTP
Неограничен број на FTP-пристапи
Бекап
Бекап на 24 часа
Безбедност
Безбедност на податоците (SSL)
Подршка
Бесплатна подршка
ден 298,89 / 4,86 € / Месечно

ден 2.998,74 / 48,76 €

Нарачај

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map