Понуда за изработка на веб страница со интегриран систем за онлајн резервации/купувања и плаќање

Изработката на веб страната е  темелот на ИТ инфраструктурата. Токму затоа ние дизјнираме и развиваме веб страници со примена на најновите технологии и практики: ASP .NET MVC, HTML5, CSS3,  Javascript, jQuery, Bootstrap.

[...]

Прочитајте повеќе

Понуда за изработка, oдржување и промоција на веб страна

Изработката на веб страната е  темелот на ИТ инфраструктурата. Токму затоа ние дизјнираме и развиваме веб страници со примена на најновите технологии и практики.

[...]

Прочитајте повеќе

Понуда за изработка на статична веб страна и опции за нејзина промоција

Изработката на веб страната е темелот на ИТ инфраструктурата. Токму затоа ние ги изработуваме со примена на најновите технологии  и практики.

[...]

Прочитајте повеќе

Понуда за изработка на интерактивна (динамична) веб страна

Автентичен дизајн;

Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;

Административен панел преку кој на едноставен начин самостојно внесувате содржни;

Вашите посетители/клиенти на веб страната  можат да креираат кориснички сметки и да бидат во секоја форма на интеракција со вас;

[...]

Прочитајте повеќе

Понуда за изработка на веб страна со специјализирани функции

Веб страната е темелот на вашата ИТ- инфраструктура:

На секоја фирма денеска и‘ е неопходна интернет инфраструктура за да биде достапна за своите клиенти и соработници.

[...]

Прочитајте повеќе

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map