ВЕБ ДИЗАЈН

Net Architecture е името на тимот составен од програмери, дизајнери, планери на веб страни.

Прочитај повеќе

Изработуваме веб страни преку кои вашите производи и услуги ќе бидат презентирани на професионален начин.

Во изработката на секоја веб страна ѝ пристапуваме индивидуално. Вашите идеи и замисли за изглед и функции на веб страната ги реализираме со цел да го постигнете максимален успех во промоцијата преку интернет кој е веќе стана најмоќен медиум.

Една стара поговорка вели: „Дворот е огледало на домот“, додека пак денеска во 21 век, во ерата на интернетот и информатичките технологии, првичната слика за вашата компанија или организација и за вас лично како одговрно лице, сопственик, косoпственик, се стекнува преку изгледот на веб страната.

Дилемата за тоа што е подбро, да не се нема веб страна од поседувањето лоша веб страна, може да ја решите кај нас со тоа што ќе имате веб страна која ќе ја раскажува вашата приказна пред вашите сегашни и идни потенцијални клиенти.

Најлесниот пат до веб страна;
Првиот чекор - да имате привлечна веб страна со функционална веб архитектура за вашата компанија веќе го правите во овој момент со тоа што сте.

Вториот чекор - да одвоите време и да ни објасните на кратко за вашата дејност, идеја, бизнис, кои сакате да ги преставите преку најновите ИТ технологии.

Третиот чекор - - вашата веб страна ја гледате поставена на интернет и ја давате вашата оценка пре да биде официјално ставена во функција.

Ние се грижиме за регистрација на домен (веб адреса), хостинг на сервер, нејзино функционирање.

Целта е реализирана откако концепцијата на вашата компанија или организација ќе биде успешно преставена на Веб страната изработена според најновите ИТ технологии.

Ажурирање на веб страната

Можете самостојно да ги уредувате содржини на веб страната, притоа не е потребно да поседувате инфоматички познавања, од нас ќе добиете упатство за самостојно уредување на содржини на веб страната додека техничката подршка е наша грижа.

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map