ПОДДРШКА 24/7

Мора да функционира 24/7!!! - Оваа реченица е нашиот основен принцип за функционирање на веб страните кои ги хостираме на нашите сервери, изработени од нашиот тим кој се грижи за нивна техничка подршка и одржување.

Принцип на менторство: - Со изработката на веб страната или друг ИТ-продукт, не престанува нашата грижа кон нив. Секоја веб страна или друг ИТ-продукт, добиваат ментор (ИТ-инжинер), задолжен да се грижи за нивното функционирање.

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map