СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

-Претставуваат едно од најдобрите средства за маркетинг

Прочитај повеќе Види/Преземи Понуда

Социјалните медиуми денес претставуваат најголемиот маркетинг пазар. Креирањето на социјални групи, фанови и следбеници е ефикасен начин за афирмација на производите и услугите кои ги нуди вашата фирма за добивање потенцијални нови клиенти.

Изработуваме стратегија за маркетинг социјалните мрежи за производите и услугите кои ги нуди вашата фирма на пазарот. Практикуваме индивидуален пристап при договарањето на условите за соработка со секој наш соработник, во насока на реализација на неговите поставени цели кои за нас претставуваат предизвик со цел да го дадеме нашиот допринoс.

Дел од можностите што ги нудат социјалните мрежи:

Директната и непосредна интеракција со Вашите
постоечки и потенцијални клиенти;
Можност да воспоставите директна комуникација со клиентите и да ги промовирате производите и услугите на Вашата компанија;
Таргетирано рекламирање според пол, години, локација, интереси и други категории во однос на потребите на луѓето;
Вашата реклама е достапна до вистинските корисници на производите и услугите кои ги нуди вашата фирма;

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map