Понуда за изработка на веб страница со интегриран систем за онлајн резервации/купувања и плаќање

 

 • Изработката на веб страната е  темелот на ИТ инфраструктурата. Токму затоа ние дизјнираме и развиваме веб страници со примена на најновите технологии и практики: ASP .NET MVC, HTML5, CSS3,  Javascript, jQuery, Bootstrap.
 • Современите трендови ја прават ИТ- инфраструктурата се’ поважна за работата на фирмите или институциите.

За да биде веб страната најдобра реклама за Вашиот бизнис, таа треба редовно да се:

 • Администрира,
 • Ажурира
 • Промовира на социјалните мрежи,
 • Технички одржува,
 • Хостира на лиценциран сервер со примена на најновите технологии за безбедност и функционирање;

 

Дел од нашата понуда:

Ви нудиме веб страна со целосно решение за онлајн резервации, купување и плаќање, коешто опфаќа:

 • Автентичен дизајн на веб страницата;
 • Responsive дизајн-достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Неограничен број категории/страни на веб страната;
 • Повеќејазични верзии на веб страната
 • Опција за вметнување на слајдери и видеа
 • Опции за вметнување ЗД анимации
 • Админ панел преку кој на едноставен начин самостојно внесувате содржини за продуктите или услугите и ја одредувате нивната цена;
 • Опција за потенцирање на попустот што го нудите
 • Опција за пребарување низ вашите содржини и понуди
 • Вашите посетители/клиенти на веб страната ќе можат да креираат кориснички сметки и да бидат во секоја форма на интеракција со вас;
 • Можност да се зачленуваат и добиваат Newsletter
 • Можност за онлајн резервации 24/7
 • Можност за онлајн плаќање 24/7
 • Интегриран систем за онлајн плаќање преку дебитни, кредитни картички или Pay pal сметка, од било каде во светот
 • Повзрување на вашата сметка во било која банка во РМ со онлајн системот на која ќе ви се слеваат трансакциите;
 • 100% безбедност на плаќањата и податоците во соработка со било која банка во РМ
 • Поврзување и интегрирање со социјалните мрежи (facebook, twitter, G+ instagram…);
 • Автоматизирани одговори што ќе стигаат на мејлот на корисникот
 • Автоматизирани потврди/ваучери за реализираната резервација и плаќање што ќе стигаат на мејлот на корисникот
 • Дополнителни функции што ќе бидат побарани од Ваша страна

 

Почетна цена:

 Од 280 евра во денарска против вредност

 (со можност за плаќање на рати)

 

План и фази за изработка;

 1. Ви испраќаме понуда -(реализирано)
 2. Разговараме за дизајнот, конкретните функциите и други карактеристики;
 3. Дефинираме рок на изработка;
 4. Ви праќаме предлог договор кој го усогласуваме;
 5. Ви праќаме предлог решенија за дизајн согласно вашите барања;
 6. Го одобрувате усогласеното решение и ни праќате содржина, текст, фотографии, видеа кои треба да бидат поставени;
 7. Преглед, тестирање-ако немате забелешки ја пуштаме вашата страница во функција.

 

Со изработка на веб страната добивате дополнително бесплатен промотивен простор или онлајн шоп на Online Shopping Mall 24mall.mk

 

Хостинг на безбеден и лиценциран сервер

 • Инвестиравме во најновите технологии на светско ниво за хостирање. Тоа подразбира дека на серверот имаме применето максимални заштитни мерки за безбедност на веб страните, податоците, е-маил комуникацијата, платежни трансакции, резервација на услуги, онлајн продажба на услуги и продукти итн.
 • Вашата ИТ инфраструктура ќе биде заштитена со последните технолошки иновации кои ги применуваат ИТ компаниите за кои е број еден приоритет заштитата на ИТ инфраструктурата.  Нашиот сервер го администрираат врвни ИТ инженери.

За вашата веб страна на нашиот сервер добивате:

 • 24/7 - безбедносен мониторинг
 • DDoS – Заштита на податоци
 • Неограничен bandwith
 • Неограничена меморија
 • Backup на секои 3 часа
 • RAM: 32 GB
 • Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2650 v2 @ 2.60GHz 2.60GHz (32 processors)
 • Platforma Windows® Server 2016 R2

 

Со склучување договор за изработка на веб страната, првите 12 месеци добивате бесплатен хостинг, а потоа цената на хостингот е 3.500 денари годишно.

 

Службен Е-маил: Microsoft Server

Oсновниот пакет на е-mail е бесплатен и влегува во цената на хостингот

Oсновниот пакет опфаќа:

 • POP/IMAP/WEBMAIL
 • 1 GB е-mail простор
 • 1 GB  простор за податоци
 • Заштита од спам
 • Неограничен број на е-mail корисници
 • Поддршка за мобилен

(Напредните пакети на е-mail се доплаќаат и можете да ги видите на нашата веб страна http://netarh.mk/ под делот хостинг )

 

Техничко одржување на веб страната

 • Непречено функционирање на сите  делови и елементи на веб страната;
 • Достапност  99,9% на годишно ниво;
 • Непречено фукнционирање на е-маил комуникацијата
 • Непречено функционирање на системот за онлајн резервирање и плаќање
 • Решавање на сите тековни проблеми што ќе се појават,

 

Со склучување договор за изработка на веб страната, првите 12 месеци добивате бесплатна техничка поддршка , а потоа цената е 1.500 денари годишно

 

Можете да изберете една услуга или пакет од повеќе услуги, зависно од вашите потреби. Конечниот изглед и конечната цена заеднички ја договараме.

Со почит!

Елена Павловска

Контакт; 076/346-702

Е-маил: office@netarh.mk

 

 

 

Дел од нас изработени веб страни:

 

http://24mall.mk/

 http://kupivoeu.de/

 http://www.sst.mk/

http://travel4macedonia.com/

http://rentacarmacedonia.mk/

 http://ucimakedonski.mk/

 http://netarchitecture.de/

 http://safepall.de/

 http://histera.mk/

 http://fortunagrup.com/

http://www.chryssfort.com.mk/

http://thewinningskill.com/

http://eeh.com.mk/

 

Други услуги;

 • Онлајн маркетинг;
 • SEO-оптимизација на веб страна;
 • Online Payment;
 • Online shop;
 • Графички дизајн;
 • Управување и архивирање податоци;
 • Софтвер креиран за вашите потреби;
 • Изработка на Press Clipping
 • Изработка на истражувања и анализи за области по ваше барање.