Понуда за изработка на статична веб страна и опции за нејзина промоција

Понуда за:

 • Изработка на веб страна- од 79 евра еднократно;
 • Mаркетинг на социјални медиуми-од 20 евра месечно;
 • SEO-оптимизација на веб страна на Google-по договор
 • Техничко одржување на веб страна- бесплатно една година;
 • Хостинг на стабилен, сигурен и лиценциран сервер-бесплатно една година;

Добивате дополнително бесплатен промотивен простор или онлајн шоп на Online Shopping Mall  24mall.mk

 

Главна карактеристка и функција на веб страната:

Изработката на веб страната е темелот на ИТ инфраструктурата. Токму затоа ние ги изработуваме со примена на најновите технологии  и практики.

Современите трендови ја прават ИТ- инфраструктурата се’ поважна за работата на фирмите или институциите.

За да биде веб страната најдобра реклама за Вашиот бизнис, таа треба редовно да се;

 • Администрира,
 • Промовира на социјалните мрежи,
 • Технички одржува,
 • Хостира на лиценциран сервер со примена на најновите технологии кој за безбедност и функционирање;

Изработка на статична веб страна:

 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Неограничен број категории/страни на веб страната;
 • Еднојазична верзија;
 • Поврзување и интегрирање со социјалните мрежи (facebook, twitter, G+ instagram…);

Почетна цена: 79 ЕВРА во денарска против вредност(eднократно)

План и фази за изработка на веб страна:

 • Ви испраќаме понуда 
 • Разговараме за дизајнот на веб страната, функциите и други карактеристики;
 • Дефинираме рок на изработка;
 • Ви праќаме предлог договор кој го усогласуваме;
 • Ви праќаме предлог решенија за дизајн согласно вашите барања;
 • Го одобрувате усогласеното решение и ни праќате содржина, текст, фотографии, видеа кои треба да бидат поставени на веб страната;
 • Преглед, тестирање-ако немате забелешки ја пуштаме во функција.

 

Елена Павловска

Контакт; 076/346-702

Е-маил: office@netarh.mk