Понуда за изработка на интерактивна (динамична) веб страна

 • Автентичен дизајн;
 • Responsive дизајн-Достапна на PC, таблет, smartphone;
 • Административен панел преку кој на едноставен начин самостојно внесувате содржни;
 • Вашите посетители/клиенти на веб страната  можат да креираат кориснички сметки и да бидат во секоја форма на интеракција со вас;
 • Можност да се зачленуваат  и добиваат Newsletter
 • Неограничен број категории/страни на веб страната;
 • Повеќе јазични верзии на веб страната;;
 • Поврзување и интегрирање со социјалните мрежи (facebook, twitter, G+ instagram…);

Почетна цена: 180 евра во денарска против вредност (еднократно)

Одржување и промоција на веб страната;

 • Промоција на социјалните мрежи; 30 дена пробен период бесплатно, потоа од 1,200 денари месечно;
 • Технички одржување: 900 денари месечно;
 • Хостинг: Првата година бесплатно, потоа 3.600 денари годишно
 • Администрирање: На веб страната ќе и вградиме амдинистративен панел преку кој на едоставен начин можете да внесувате содржини.

 

Добивате дополнително бесплатен промотивен простор или онлајн шоп на Online Shopping Mall  24mall.mk

 

План и фази за изработка на веб страна:

 • Ви испраќаме понуда 
 • Разговараме за дизајнот на веб страната, функциите и други карактеристики;
 • Дефинираме рок на изработка;
 • Ви праќаме предлог договор кој го усогласуваме;
 • Ви праќаме предлог решенија за дизајн согласно вашите барања;
 • Го одобрувате усогласеното решение и ни праќате содржина, текст, фотографии, видеа кои треба да бидат поставени на веб страната;
 • Преглед, тестирање-ако немате забелешки ја пуштаме во функција.

 

Елена Павловска

Контакт; 076/346-702

Е-маил: office@netarh.mk