Онлајн Маркетинг

Креирање реклама за вашиот бизнис

Прочитај повеќе

Автентична идеја или ништо! - Ова е нашето мото во креирање на реклама за вашиот бизнис; Главна функција на реклaмата е да предизвика првичен интерес кај клиентите. Без разлика дали се користат визуелни или звучни анимации, автентичнoста и креативноста се особеностите кои ја прават рекламата интересна и успева да ја пренесува пораката до вашите клиенти.

Вашата реклама во секое време и место - Интернетот на мобилните телефони и таблет-компјутерите е веќе секојдневие.Токму затоа вашата реклама неопходно е да биде креирана за веб страните кои се компатабилни за мобилните уреди. Изработуваме решенија за вашата реклама да биде достапна и на мобилните уреди за да бидете достапни за вашите клиенти на секое место и во секое време

Процесот на креирање на реклама се одвива во две фази:

1. Меѓусебен разговор во кој вие треба да не информирате за:
# За производот/услугата;
# За посакуваната целна група;
# Форматот и периодот на емитување на реклмата.

2. Се повлекуваме во нашиот свет на креативноста за да:
# креираме предлог идеи;
# избереме дел од најдобрите идеи;
# изработка на рекламата.

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map