ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Добродојдовте во светот на креативноста

Прочитај повеќе

Лого -Логото ја прави вашата компанија/организација препознатлива бидејќи клиентите го забележуваат најнапред на производите или услугите на вашата компанија/организација. Креирањето на секое лого за нас е посебен предизвик и му пристапуваме со инспирација која ја црпиме од вашата бизнис визија и поставените цели на вашата компанија. Креирањето на логото е мисловен и креативен процес току затоа пред да почнеме да го креираме логото за вашата фирма, потребно е да ни ја раскажете вашата визија и профилот на вашата компанија или организација. Потоа ние ви креираме неколку решенија од кои вие ќе можете да го изберете тоа што најмногу ви се допаѓа.

МАГАЗИН -Изработуваме дизајн за магазини, списанија, весници, рекламни материјали. Од класичниот TIME до неодоливиот COSMOPOLITAN-тоа што ги прави овие магазини светски препознатлив бренд е нивниот дистинктивен изглед кој има клучна улога за совршенство во информирањето. Нашиот пристап во креирањето решенија е постигнување на спој меѓу технологија и уметноста-за што ги следиме трендови и иновации во светот.

Сакате да го брендирате вашиот производ или услуга?
Започнувате нов бизнис притоа вие потребно лого?
Ви треба кретивно решение за вашиот магазин/весник, брошура и друго?
Ви се потребни креативни рекламни материјали?
Сакате да се рекламирате на интернет/веб страни затоа ви е потребен банер?

Тогаш Добродојдовте во светот на креативноста, Вие сте на вистинското место ! Нашиот тим графички дизајнери креираат решенија за вашиот бизнис и активности, токму затоа повелете, седнете, да се запознаеме.

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map