KOНТАКТ

  Канцеларија во Германија

  Митко Јованов

  Телефон: +49 (1 76)38 031 136

  Канцеларија во Скопје

  Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

  389 76 346 702

  Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

  Лоцирај местоположба
  Close the map