Нет Архитектура е фирма за иновации-дел од услугите кои ќе ви заштедат пари и време

Нет Архитектура е фирма за иновации-дел од услугите кои ќе ви заштедат пари и време!

[...]

Прочитајте повеќе

Максимална безбедност на веб страните, податоците, е-маил комуникацијата, платежни трансакции, резервација на услуги, онлајн продажба на услуги и продукти

Net Architecture успешно ги имплементиравме најновите технологии изминатиот месец. Инвестиравме во воведување на најновите технологии на светско ниво за максимална безбедност на веб страните, податоците, е-маил комуникацијата, платежни трансакции, резервација на услуги, онлајн продажба на услуги и продукти.

[...]

Прочитајте повеќе

Креирање на административен панел со неограничени можности

Нет архитектура на своите клиенти им нуди напреден и функционален админ панел, преку којшто  самите тие ќе можат да ги менуваат скоро сите аспекти на својата веб страна, без понатамошна потреба за давање на дополнителни тошоци за технички услуги.

[...]

Прочитајте повеќе

PHP 7 конечно е пуштен во употреба!

Новиот апдејт на PHP скриптинг јазикот е пуштен во употреба, неговата брзина е значително поголема од претходната верзија но доаѓа со многу повеќе од тоа [...]

Прочитајте повеќе

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map