​Изработката на професионална веб страна е првиот чекор за промоција на вашата компанија или организација на интернет кој е најголемиот медиум денеска.

Мисија
slider image

Дизајнот на Веб страната за нас е уметност!

Ако вашата фирма или организација ја нема на интернет, тогаш во многу ситуации може за голем дел од луѓето како да не постои бидејќи тие кога бараат производи или услуги, првично пребаруваат на интернет за потоа да се одлучат на која фирма да стнат клиенти.

А клиентите првичната слика и искуство за вашата компанија или организација го стекнуваатпреку изгледот на веб страната. Токму затоа веб странататреба да ја раскажува приказната за вашиот бизнис/дејност пред вашите сегашни и идни потенцијални клиенти и соработници.

Токму затоа, креирањето на дизјанот на веб страните преставува уметност.

Градиме без граници

На вашите идеи и концепции им градиме веб архитектураза да бидат достапни за вашите клиенти и соработници 24/7 без ограничувања.
Креираме и развиваме бизнис модели засновани на најновите информатички технологии применети во Германија и светот.

На едно место вашиот бизнис да биде онлајн

Веб страна;

➣ Автентичен дизајн;
➣ Административен панел за ажурирање на содржини;
➣ Планирање, дизјанирање и програмирање на професионална веб страна;
➣ Хостинг на сервер во Германија;
➣ Регистрација на домен;
➣ Безбедна службена е-маил комуникација;
➣ Техничко одржување,
➣ Back up

Онлајн маркетинг;

➣ Маркетинг на социјални мрежи;
➣ Реклама на news портали;
➣ Банери
➣SEO оптимизација на веб страна;
➣ Press Clipping;
➣ Графички дизајн;

Посебни услги

➣ Online плаќања
➣ Online продавница;
➣ Online payment
➣ Софтвер креиран за вашите потреби;

Назад

KOНТАКТ

Канцеларија во Германија

Митко Јованов

Телефон: +49 (1 76)38 031 136

Канцеларија во Скопје

Востаничка бр. 67б / 7 Скопје, Македонија

389 76 346 702

Ќе добиете одговор на вашата порака во рок од 24 часа во текот на работната недела.

Лоцирај местоположба
Close the map